Coaching

BEELD COACHING

Het werken met beeld is een soort snelkookpan voor je professionele ontwikkeling en brengt duurzame veranderingen teweeg. Beeldcoaching maakt zichtbaar hoe je handelt en jezelf presenteert. Daarmee is het een krachtige en effectieve manier van coachen.
Ik ga met je in gesprek over de opname. We gaan het niet alleen over de opname hebben, maar ook over je mentale beelden. 
Het werken met beeld is uitdagend en zeer inzichtelijk. 

individuele COACHING

Je merkt dat je vast loopt, of dat je altijd weer hetzelfde gebeurd.
Je merkt dat je minder energie hebt of zelf met tegenzin bepaalde dingen gaat doen.
Je weet misschien niet zo goed wat je precies wil of nodig hebt.

Samen gaan we ontdekken wat je talenten zijn en hoe jij vanuit eigen kracht in een positieve ontwikkeling komt.

Resultaat is inzicht in je eigen gedrag, je weet wat voor jou werkt en wat niet.

Je ervaart meer energie en maakt keuzes die jou het meest passen zonder de ander uit het oog te verliezen. 

TEAM COACHING

Je merkt dat in het team de communicatie en de samenwerking niet soepel verloopt. Je merkt dat er eilandjes in het team ontstaan. Je ervaart een wij versus zij cultuur. Afspraken worden wel gemaakt en niet nagekomen. Er is al veel extra geboden in het team en ondanks dat mist er iets.

Sta eens stil bij de processen binnen je organisatie. Hoe ga je sturing geven aan eigenaarschap en het nemen van eigen verantwoordelijkheden. Dat kan alleen door te kijken naar gedrag.

Samen krijgen we inzicht in het gedrag van de organisatie. Wat werkt wel en wat werkt niet. Bewuster communiceren met elkaar houdt in dat je goed zicht hebt op je eigen gedrag en communicatie stijl. 

 

 

Resultaat is meer inzicht in eigen gedrag en het effect daarvan op de ander. Werken vanuit begrip en bewust communiceren met elkaar. Eigenaarschap, effectieve communicatie en professioneel samenwerken.

Sluit Menu