Referenties

Coaching bij Sandra is praktisch en actief

Ik heb een individuele coaching bij Sandra gedaan. Ze gebruikt een scala aan werkmethodes, onder andere de TMA. Sandra is hartelijk en meelevend. Coaching bij Sandra is praktisch en actief, je mag zelf aan de slag. Door de coaching heb ik mezelf beter leren kennen. Wat past goed bij, wat minder? Ik heb meer inzicht in mezelf gekregen. Sandra gaf goede feedback. Het was een eye opener om te merken dat mijn gedrag door anderen anders geïnterpreteerd kan worden als ik zelf bedoel. Onder begeleiding van Sandra heb ik een stappenplan gemaakt om mezelf beter te manifesteren in het team waar ik deel van uit maak. De eerste stappen heb ik gezet en ik ben er tevreden over. Ik beveel Sandra van harte aan.
Arjen

Met Sandra ben je prima in staat om als teamleider zelf een studiedag te verzorgen!

Wil je zelf een goede studiedag met je team in elkaar zetten, maar twijfel je hoe je kunt zorgen voor een leerzame en afwisselende dag waarin je teamleden veel leren met hoofd, hart en handen? Dan raad ik je aan om je studiedag samen met Sandra voor te bereiden. Werkvormen schudt ze uit haar mouw en ze weet ze bovendien goed uit te leggen, waardoor je tijdens de dag zelf goed voorbereid bent en kunt genieten van het enthousiasme van je collega’s. Naast het bedenken van verschillende werkvormen vind je samen met Sandra de rode draad van de dag en zorg je ervoor dat je op een boeiende manier een stapje verder komt. Sandra zorgt ervoor dat er voor iedereen iets te leren en te ervaren is. Na de gedegen voorbereiding met Sandra ben je prima in staat om als teamleider zelf een studiedag te verzorgen!
Brigitte Wisker

Ze zorgt ervoor dat je, je meteen op je gemak en thuis voelt.

Ik heb al veel verschillende (leefstijl) coaches gehad en kan oprecht zeggen dat ik bij Sandra de grootste stappen heb gezet. Ze zorgt ervoor dat je, je meteen op je gemak en thuis voelt. Zij is een eerlijk, positief en enthousiast persoon en houd van mensen een stap verder te helpen. Wat ik fijn vond en ook nodig had was opdrachten voor thuis. Ik werd echt flink aan het werk gezet en dit miste ik bij andere coaches.
Ik kan Sandra zeer aanbevelen als Coach!
Judith

Zij weet aan de juiste knoppen te draaien om je verder te helpen

Sandra is een fijne coach, ze is er helemaal voor je en heeft er zichtbaar veel plezier in om je verder te helpen. Ze is eerlijk, enthousiast, positief en kundig. Ze heeft een prima luisterend oor en door oefeningen en opdrachten laat ze je zelf (in)zien en ervaren hoe het (ook) kan en waar je kracht zit en dat werkt. Zij weet aan de juiste knoppen te draaien om je verder te helpen, voor mij een ware supercoach!
Gina